Terugblik op inwonersbijeenkomsten

In mei en juni gingen we met inwoners in gesprek. We willen de zorg in de regio beschikbaar houden, anders inrichten en waar mogelijk verbeteren. Een van de artsen vertelde over het plan. Daarover spraken we met elkaar. Zo deelden de aanwezigen hun zorgen, vragen maar ook ideeën. We geven u graag een korte terugblik.

In totaal waren er 6 bijeenkomsten

De bijeenkomsten vonden plaats in Assen, Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. De opkomst was niet hoog te noemen. Tegelijk leverde het wel goede en soms heel stevige discussies op.

Er werden veel vragen gesteld

Zo waren er veel vragen over het openbaar vervoer als de spoedeisende hulp vanuit Hoogeveen en Stadskanaal naar Assen, Emmen en Scheemda verplaatst. Het regieteam neemt deze zorgen mee in de verdere uitwerking van het plan.

In de herfst volgen nieuwe bijeenkomsten

We organiseren dan weer in verschillende plaatsen informatiebijeenkomsten. Houd daarvoor onze website in de gaten.